trešdiena, 2013. gada 2. oktobris

Ļeņinisma jautājumi. Josifs Staļins

Josifs Staļins ir viens no izcilākajiem 20.gadsimta politiķiem, pateicoties kura ģeniālajām spējām pasaules un pilsoņu karā sagrauta, no visām pusēm naidīgu valstu ielenkta un izolēta agrāra valsts kļuva par industriālu lielvalsti, uzvarēja nežēlīgā pasaules karā, triecientempos atjaunoja kara sagrauto saimniecību un infrastruktūru, rekordīsā laikā radīja kodolindustriju un panāca nepieredzētus sociālus sasniegumus. Staļins praktiski pierādīja socialistiskas pieejas un darba organizācijas ievērojamu pārākumu par kapitālistisko. Un tieši tapēc pēc viņa nāves visas pasaules nelieši apmeloja un samazgam aplēja gan pašu Staļinu personiski, gan arī viņa veikumu, un to viņi turpina darīt līdz pat šai dienai.

Dīvaina kārtā par vienu no galvenajiem Staļina aizstavjiem kļuva viens no kvēlakajiem komunisma ienaidniekiem sers Vinstons Čērčils, kurš ļoti labi pazina Staļinu personiski.. Laikā ,kad pēc Hruščova apmelojumiem, visā pasaulē sākās spēcīgas Staļina apmelošanas kampaņas, Čērčils publiski aizstāvēja Staļinu, nosaucot to par ģēniju un savas valsts patriotu. Patiesā aristokrātiskā garā (kurā ietilpst tāda mūsdienās reti sastopama īpašība ka goda sajūta) audzinātais Čērčils uzskatīja par savu pienākumu publiski distancēties no meļiem un bezgožiem, kas aplej samazgām dižu personību, neskatoties pat uz to, ka šī personība bija Čerčila pretinieks un viņa valsts, kuras kvēls patriots viņs bija, ienaidnieks.

Grāmatā “Ļeņinisma jautājumi“ ir apkopoti nozīmīgākie Staļina raksti un uzstāšanās. Grāmata var būt interesanta visiem, kuri paši personiski vēlas iepazīties ar Staļina publiskajiem izteikumiem, vēstures interesentiem, politologiem, filozofiem, sociologiem un katram savu redzesloku paplašinat gribošam pilsonim. Grāmata dod ieskatu gan marksismā-ļeņinisma, gan arī trockismā un no tās ir labi redzams kādā veidā Staļins atmaskoja trockistu un citus Padomju valsts nodevējs. Gramata ir viegli lasāma, jo Staļins, atšķirība no Leņina, kura darbi bija teorētiski pilnīgi, bet grūti uztverami, ļoti labi prata izteikties vienkārši un plašam cilvēku lokam saprotami. Staļins spēja paveikt to ko paveica lielā mērā pateicoties savām pareizticīgo seminārija iegūtajām zināšanām. Viņs tika izslēgts no seminārijas pēdējā kursa, kad gandrīz jau to bija pabeidzis. Pēc būtības Staļins bija mācītājs un kā tāds viņš iekaroja cilvēku sirdis, pakļāva to prātus un ievirzīja pat vislielākos grēciniekus pietiekami pozitīvā gultnē, bet kā marksisma-ļeņinisma revolucionārs viņš stingru roku sodīja tās nepaklausīgās un savus grēkus nožēlot nevēlošās avis, kuras spēj eksistet tikai uz citu nelaimes rēkina. Tas ir tas, ko neizbēgami agri vai vēlu nāksies izdarīt arī šodienas netikumu un neliešu uzdzīves pārņemtajā pasaulē.

Ļeņinisma jautājumi. Josifs Staļins
Pilna elektroniskā versija lejupielādējama bez maksas internetā:
http://uploadingit.com/file/cnzugibtfoseonui/Josifs_Stalins_Leninisma_jautajumi_pdf.zip ; http://www.mediafire.com/download/8nzt289eqh5w9bj/Josifs_Stalins_Leninisma_jautajumi_pdf.zip ; http://share.cx.com/R3gmXZ

7 komentāri:

  1. kauns nav šitādus melus izplatīt???

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļeņinietim ar normālu strādnieku šķiras apziņu tie nav meli.

      Dzēst
  2. Kā var nepieminēt līķu kaudzes?

    AtbildētDzēst
  3. Wow a kur tad arheologiskie pieradijumi un vesturiskie fakti par teroru un noziegumiem pret cilveci??

    AtbildētDzēst
  4. SVEIKI; Vai jums ir nepieciešams aizdevums?
    Mēs piedāvājam visu veidu aizdevuma pakalpojumus: personīgais aizdevums, biznesa aizdevums, hipotēkas aizdevums, auto aizdevums, parāda konsolidācijas aizdevums, aizdevums rēķinu apmaksai un daudz kas cits.

    Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai finansētu savu projektu?
    Mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, lai īstenotu tādus projektus kā: māju, biroju, saimniecību celtniecība, kā arī finansētu jūsu ceļojumu projektus, jūsu uzņēmumu vai projektu, kuram jums nepieciešams ārējs finansējums.

    Vai jums ir nepieciešams ieguldījumu fonds?
    Mēs varam ieguldīt jūsu lielajos projektos. Tas ir paredzēts uzņēmumiem, kas meklē ieguldītājus, lai finansētu savus pētniecības projektus, nekustamā īpašuma projektus, pārņemšanu un citas biznesa vajadzības.

    IZVĒLIES LABĀKĀS AIZDEVUMA iespējas
    Lai iegūtu papildinformāciju par mūsu pakalpojumiem, sazinieties ar mums pa šo e-pasta adresi: novaglobalfinances@gmail.com Vai arī WhatsApp / Telegram: +33751156474

    Ko mēs piedāvājam;
    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus. Mēs piedāvājam gan nodrošinātus, gan nenodrošinātus aizdevumus, kā arī jūs varat pieteikties gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumiem ar ļoti saprātīgu procentu likmi. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs varam palīdzēt!
    NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ir meitasuzņēmums vienai no spēcīgākajām finanšu grupām Eiropā un pasaulē ar lielu kapitālu. Mēs īstenojam stratēģiju klātbūtnei tur, kur tiek atrasta izaugsme, piesaistot klientus tās radītajām iespējām, palīdzot uzņēmumiem augt, attīstīties ekonomikai un indivīdiem realizēt savas ambīcijas. Mēs daudzus gadus darbojamies tirdzniecībā un mūsu laikā esam izsnieguši neskaitāmus aizdevumus. .

    Lai iegūtu papildinformāciju par aizdevuma piedāvājumu, šeit ir mūsu kontaktinformācija:
    Vārds: Camilla Karlsen (aizdevumu centra darbinieks)
    Kontaktu pasts: novaglobalfinances@gmail.com
    WhatsApp / Telegram kontaktinformācija: +33751156474

    AtbildētDzēst
  5. Labdien, mans vārds ir Klaudija Kleina, es esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai jums ir nepieciešams finanšu atbalsts? Vai jums ir nepieciešams aizdevums dažādiem mērķiem? ja jūsu atbilde ir apstiprinoša, es ieteiktu jums sazināties ar manu firmu, izmantojot | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 | un jūsu kontā ir aizdevums 24 stundu laikā, jo mēs piedāvājam izcilus aizdevuma pakalpojumus visā pasaulē.

    Mēs piedāvājam visa veida aizdevumu pakalpojumus (individuālais aizdevums, biznesa aizdevums un daudzi citi), mēs piedāvājam gan ilgtermiņa, gan īstermiņa aizdevumus, kā arī jūs varat aizņemties līdz 15 miljoniem eiro. Mans uzņēmums palīdzēs sasniegt dažādus mērķus ar plašu aizdevuma produktu klāstu.

    Mēs zinām, ka likumīga aizdevuma saņemšana vienmēr ir bijusi milzīga problēma Personām, kurām ir finansiālas problēmas un kurām nepieciešams risinājums, daudziem cilvēkiem ir tik grūti iegūt kapitāla aizdevumu no savām vietējām bankām vai citām finanšu institūcijām, ņemot vērā augsto interesi. likme, nepietiekams nodrošinājums, parāda un ienākumu attiecība, zems kredītreitings vai kādi citi iemesli.

    Vairs nav gaidīšanas laika vai stresaino bankas apmeklējumu. Mūsu pakalpojums ir pieejams visu diennakti - jūs varat saņemt aizdevumu un veikt darījumus jebkurā vietā un vietā, kur jums tas nepieciešams.

    Mēs sniedzam 24 stundu pasaules klases aizdevuma pakalpojumus. Jautājumi / jautājumi? - Nosūtīt e-pastu uz | spotlightglobalservices@gmail.com | vai nosūtiet mums ziņojumu vietnē WhatsApp: +4915758108767 |.

    Jūs varat viegli mūs pārbaudīt mūsu vietnē, izmantojot:
    https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial

    Jūsu ģimenei, draugiem un kolēģiem nav jāzina, ka jums ir maz naudas, vienkārši rakstiet mums un jūs saņemsit aizdevumu.

    Jūsu finansiālā brīvība ir jūsu rokās!

    AtbildētDzēst
  6. pisas nahujj ar saviem kreditiem urodi

    AtbildētDzēst