svētdiena, 2010. gada 28. novembris

Savaldi sava bērna dusmas, Džeims Dobsons

Maziem bērniem piemīt pārdabiskas spējas ārdīt nervu sistēmu pieaugušajiem. Viņi var būt trokšņaini un radīt neiedomājamu nekārtību, viņi ķildojas viens ar otru un viņu degungali tek, viņiem ir dusmu lēkmes un viņu mazajos pirkstiņos ir vairāk enerģijas nekā mammai visā viņas nogurušajā ķermenī.

Savaldi sava bērna dusmas, Džeims Dobsons
Pilna elektroniskā versija lejupielādējama bez maksas internetā:

http://quickr.me/QvubVib

4 komentāri:

  1. briesmiga gramta, par to, ka pert savu bernu un tada veida valdit berna dusmas, tikai neaizmirsim, ka bernam ir jaciena vecaki, nevis no tiem jabaidas...
    un agresija rada pretestibu un lielaku agresiju.
    manuprat ir jabut stingram, ar stingri novilktam robezam, nevis klut vajam, nesavaldot savas dusmas un perot bernu.

    AtbildētDzēst
  2. Labdien, vai jums nepieciešama finansiāla palīdzība? Es esmu Sūzena Bensone. Es esmu aizdevējs un arī finanšu konsultants.

    Vai projekta pabeigšanai jums ir nepieciešams biznesa aizdevums, personīgais aizdevums, hipotēkas aizdevums vai aizdevums? ja atbilde ir apstiprinoša, iesaku sazināties ar manu firmu. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumu pakalpojumus, ieskaitot ilgtermiņa un īstermiņa aizdevumus. Lai iegūtu vairāk informācijas, rakstiet mums pa e-pastu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) vai nosūtiet man ziņojumu tieši vietnē WhatsApp pa tālruni: +447903159998 un uzreiz saņemiet atbildi.

    Mēs esam visaptverošs finanšu pakalpojumu uzņēmums, un mēs esam apņēmušies palīdzēt jums sasniegt visus jūsu vēlmes. Mēs specializējamies strukturētu finanšu risinājumu sniegšanā privātpersonām un uzņēmumiem visefektīvākajā un ātrākajā veidā.

    Šeit ir daži iemesli, kāpēc jums vajadzētu sazināties ar mums, lai saņemtu aizdevumu;
    * Ērtības - Jūs varat pieteikties aizdevumam jebkurā laikā un vietā.
    * Elastīga summa - jūs izlemjat, cik daudz vēlaties aizņemties.
    * Ātrais tiešais finansējums - saņemiet aizdevumu 24 stundu laikā pēc apstiprināšanas.
    * Elastīga procentu likme 3%.
    * Augstas apstiprināšanas likmes
    * Elastīga atmaksa - jūs saņemat iespēju izvēlēties atmaksas datumu, reizi nedēļā, mēnesī vai gadā uz 1-30 gadiem.
    * Vienkārša tiešsaistes lietojumprogramma.
    * Personalizēta vadība un zināšanas.
    * Nav slēptu maksu

    Nepazaudējiet iespēju līdzekļu trūkuma dēļ. Sazinieties ar manu uzņēmumu tūlīt, mēs varam jums palīdzēt ar aizdevumu, jo mēs esam palīdzējuši daudzām personām un organizācijām, kuras visā pasaulē ir saskārušās ar finansiālām grūtībām

    Lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu aizdevuma piedāvājumu, lūdzu, nosūtiet mums savu aizdevuma pieprasījumu, izmantojot:
    E-pasts: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Starpnieki / konsultanti / brokeri ir laipni aicināti piesaistīt savus klientus un ir 100% aizsargāti. Pilnīgā pārliecībā mēs strādāsim kopā visu iesaistīto pušu labā.

    AtbildētDzēst
  3. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst